Fizetési feltételek

Webáruházunkban 2 fajta fizetési módra van lehetőség:

 

Utánvétel:

 

Utánvétes rendelés esetén a termék átvételekor kell fizetni az összeget.

 

Előre utalás bankszámlára:


Előre utalás esetén a 59600080-10016226 számú bankszámlára kell a vásárláskor megadott összeget utalni. Ezen fizetési módnál csak akkor áll módunkban a terméket szállítani, amikor a termék ellenértéke számlaszámunkra beérkezett. Ez általában az átutalást követő első napban megtörténik.

 

A rendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, így igazolva, hogy rendszerünk a rendelést befogadta.

 

Elállás a vásárlástól

A vásárlás elállására a megrendelést követő 72 órán belül van lehetőség, ezt követően csak a Te Falad Webáruház nem szerződésszerű teljesítése esetén van mód elállni a vásárlástól. A továbbiakban a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ b pontját kell alkalmazni.

A visszaküldött termékeket csak olyan állapotban fogadjuk el, melyről egyértelműen kiderül, hogy nem használták ill. sértetlen állapotban van. Továbbá a szállítási sérülések elkerülése végett az eredeti csomagolásban vagy azonos minőségű (pl. úgyanolyan kartonhenger) fogadjuk el.

A visszaküldött termékek esetén a szállítási költség a vevőt terheli.

Nem vállalunk felelősséget a rosszul felhelyezett matricákért és az ebből adódó károkért.

A termékek jellegükből adódóan egyedi gyártásúaknak minősülnek, minden esetben a rendelő kérésére és a rendelést követően kerülnek legyártásra, ezért kérjük a színválasztásnál körültekintően járjanak el, mert színtévesztés miatt cserét, pénzvisszafizetést nem tudunk garantálni.