×

Kedves Vásárlóink!

Jelenleg a webáruházunkban a vásárlás szünetel, rendelést nem tudnak leadni.
Megértésüket köszönjük.

Te Falad Webáruház

Szállítási feltételek

Szállító

Az általunk gyártott matricákat futár szolgálat szállítja ki a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül.

Szállítási módok és díjak:

A szállítás díja függ a rendelési értéktől és a rendelési módtól.
1. Előre utalás esetén a szállítás díja: 1750 Ft.
2. Utánvétes rendelés esetén a szállítás díja: 2250 Ft.
3. MPL csomag rendelése esetén a csomagszállítás díja 2915 Ft, figyelembe véve a postai szolgáltatások nyújtásának és a hivatalos iratokkal kapcsolatos postai szolgáltatás részletes szabályairól, valamint a postai szolgáltatók általános szerződési feltételeiről és a postai szolgáltatásból kizárt vagy feltételesen szállítható küldeményekről szóló 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet módosításáról szóló 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet, 2. §-t. Ezen díj nem tartalmazza az utánvét valamint a terjedelmes csomag kezelési díjat. Webáruházunk a termékek jellegéből adódóan csak hengerben terjedelmes küldeményként tudja feladni a csomagot, melynek díja a 2024.03.01 belföldi posta díjak szerint a küldemény alapdíjának 100%-a. Ugyanezen okból kifolyólag nem lehetésges MPL csomagautomatával történő feladás sem. Utánvétes fizetés esetén +500 Ft szállítási díjat számítunk fel, mely alacsonyabb a postai díjszabásnál.

15 000 Ft feletti rendelés és előre utalás esetén a kiszállítás ingyenes.

Szombathelyen belül a szállítás díja 350 Ft.

Csomagolás

Termékeinket kartonhengerben szállítjuk.

Szállítási késedelem

Amennyiben a rendelt áru nem érkezik meg 5 munkanapon belül, úgy, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a futár szolgálatnál utána tudjunk érdeklődni a csomagjának.

A Szolgáltatót nem terheli felelősség a Vásárló által hibásan vagy hiányosan megadott adatokból fakadó késedelemért, egyéb problémákért, illetve ha a Vásárló harmadik, illetéktelen személyek kezébe juttatja jelszavát, stb. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Vásárló adatainak valódiságáról meggyőződjön, és amennyiben az abban foglalt adatok valódisága kétséges, megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, abban az esetben a megrendelést törölje.