×

Kedves Vásárlóink!

Jelenleg a webáruházunkban a vásárlás szünetel, rendelést nem tudnak leadni.
Megértésüket köszönjük.

Te Falad Webáruház

Gyakran ismételt kérdések

- Milyen felületre tudom ragasztani a faltetoválást?
Faltetoválásaink felhasználási területe sokrétű, minden tiszta, száraz felületre bátran felhelyezheted, mint pl.: festett falra, fűrészporos, ill. üvegszálas tapétára, csempére, üvegre, fémre,
      felületkezelt fára vagy műanyag felületre. Amennyiben kissé egyenetlenebb felületre szeretnéd felhelyezni, mint pl.: fűrészporos tapéta, szükséged lehet hajszárítós melegítésre is, melynek hatására a fólia még lágyabb lesz és a hő hatására tökéletesen fog illeszkedni. Ebben az esetben figyelni kell arra, hogy apró részletekből álló matricát lehetőség szerint kerüljük, mivel az egyenetlenségek miatt kevésbé fog tapadni.
Fontos!
A faltetoválásaink felhelyezését meszelt falra nem ajánljuk!
Frissen festett falnál meg kell várni míg tökéletesen kiszárad a fal, ill. a falnak megfelelő alapozó réteggel kell rendelkeznie, ellenkező esetben sérülhet a fal. Legalább 2 hetet várjunk a festés után, téli időszakban 3-4 hetet. Az ebből eredő károkért felelősséget vállalni nem tudunk!

- Egyedi mintákat is készítenek?
Természetesen! Kérésre egyedi mintákat is készítünk! Amennyiben saját ötleted van, nyugodtan fordulj hozzánk!
Tekintsd meg Egyedi ajánlatainkat, és keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

- Hogyan ragasszam fel a matricát?

Felhelyezése nem ördöngösség. Amire szükséged lesz:

  • por és zsírmentes felületre
  • nem baj, ha van kéznél vízszintmérő
  • és kelleni fog simító (ez gyakorlatilag bármilyen plasztik kártya lehet, pl.: személyi igazolvány, vagy bankkártya) az egyenletes felhelyezéshez

 

     Felhelyezéshez videó segítség:- El tudom távolítani a tetoválást?
Természetesen! Arra kell figyelni, hogy mindig teljesen száraz felületre ragasszuk a mintázatot. Ellenkező esetben sérülhet a felület. Az eltávolításhoz egyszerűen húzzuk le a felületről.

- Többször is felragasztható a matrica?
Nem, egy matricát csak egyszer lehet felragasztani.

- Mennyire tartósak a matricák?
Abszolute. Nem kell attól tartanod, hogy a ragasztó elengedi. Így nyugodtan takaríthatod (oldószermentes tisztítószerekkel)
.

- Meddig lehet tárolni felragasztás előtt a falmatricákat, faltetoválásokat?
Maximum 6 hónapig. Használd fel amilyen gyorsan csak lehet, nem érdemes tárolni, mert az átvivő fóliának a ragasztó rétege gyengébb ragasztóval van ellátva és elválhat a faltetoválástól! Amennyiben tárolni szeretnéd egy rövid ideig, azt mindig kiterítve tedd.